Etisk screening af bæredygtige investeringer

Fondskode: DK0061112034 – Investin Othania Etisk Formuevækst

Othania’s bæredygtige investeringer

​I Othania har vi stor fokus på at få kundernes investering til vokse gennem en unik kapitalbevarende investeringsmodel.

Vi tror på ordentlighed og at vi alle har et ansvar for at sikre en bæredygtig udvikling både investeringsmæssigt og i samfundet.

Derfor er det vigtigt for os at integrere den etiske screening i vores investerings-implementering, således at kundernes investeringer sker på en bæredygtig og socialt ansvarlig måde, der bidrager, ikke kun til et godt afkast, men også til en bedre miljømæssig og socialt ansvarlig verden.

Othania har implementeret den etiske screening i vores investeringsforening – Investin Othania Etisk Formuevækst – til et så højt niveau som muligt med respekt for den samlede likviditet og afkast i investeringerne.

Etisk screening i investeringsprocessen

​I Investin Othania Etisk Formuevækst investerer vi via verdens førende ETF-udbydere inden for etiske, bæredygtig og miljømæssig screening og derved sikres det, at din investering altid er screenet efter nogle af verdens højeste standarder.

​Investin Othania Etisk Formuevækst har en målsætning om, at 100% af porteføljen er SRI/ESG screenet, når handelsvolumen i ETF’erne tillader det. ​På nuværende tidspunkt er 96,5% af porteføljen screenet efter disse standarder.

Ved statsobligationerne er der kun allokeret til statsobligationer fra globalt udviklede lande, hvor deres samlede ESG rating placerer dem i toppen. Her er staterne screenet efter faktorer indenfor hhv. Environmental, Social og Governance, herunder de demografiske trends, klimaforandringer mm.

Screeningsniveau & ESG Score

​96,5%

Screeningsniveau

(mål at nå 100%, når likviditeten er på rette niveau)

​96,5%

Carbon Reduction (%)

(Ift. en investering i Globale Aktier)

​96,5%

Carbon Footprint

(reduktion på 27 bilers udledning pr. år)

Othania ESG Score: 6.57 // Aktier, Verden ESG Score: 5.67

Sustainability Rating fra Morningstar kan ses på dette link: Investin Othania Etisk Formuevækst