Bliv investor

Start dialogen ved at udfylde formularen

Er du interesseret i at blive investor hos Othania, eller ønsker du at vide mere, så udfyld formularen og bliv kontaktet af os.

Hvor meget overvejer du at investere?

Hvilken type midler?

1 + 4 =

Kontakt

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os direkte, eller du kan benytte vores chatfunktion. Vi ser frem til at høre fra dig.

Christian Mørup-Larsen

Christian Mørup-Larsen

Stifter og Administrerende direktør

Vincent Dilling-Larsen

Vincent Dilling-Larsen

Stifter og Investeringsdirektør

Kundeudtalelser

Hvad siger vores kunder om samarbejdet?

|

Ulrik Knudsen – Partner & Marketingchef, Altan.dk

Jeg lærte Othania at kende meget tidligt i virksomhedens levetid og fik tillid til Christian og Vincent. Jeg havde nogle penge, som jeg gerne ville have investeret, og da jeg ikke selv har indsigt til dette, og ikke ville lade min bank om det, lod jeg Othania forvalte en lille del. Det gik godt og siden er samarbejdet med Othania kun blevet større. De imødekommer mine behov til fulde, med pæne afkast til følge. Deres afrapportering er desuden rigtig god og forståelig. Jeg har fuld tillid til Othania.
|

Peder Møller – CEO, Global Risk Management A/S

Jeg har været kunde hos Othania i næsten 7 år og er meget tilfreds med det gode totale og risikojusterede afkast, som jeg oplever at få på trods af en særdeles volatil periode på de finansielle markeder. Jeg sætter pris på deres løbende opdatering og opfølgning på afkastet og er yderst tilfreds med den tillid, som jeg hurtigt fik til teamet. De er hurtige til at besvare mine henvendelser og servicemindede omkring opfølgning ved spørgsmål. Alt i alt fungerer Othania som et godt supplement til mine andre investeringer – med et øget afkast og en sænket risiko.

|

Henrik Poulsen – Projektleder, Byggeri og anlæg

Jeg har tiltro til at Othania kan forvalte min formue på en god og sikker måde, så den støt vil blive større over en længere periode. Jeg forventer at Othania følger og reager på tendenser på markedet, hvilket også har været tilfældet. Seneste eksempel var da COVID-19 kom til Europa, hvor aktiemarkedet dykkede gevaldigt i starten. Det er nemt at holde overblikket over ens formue via de personspecifikke rapporter der bliver tilsendt hver måned. De giver en kort beskrivelse og illustration af udviklingen den seneste tid. 
|

Simon Lundberg-Jensen - Accountleder, IT & Delivery Management

Jeg er kunde hos Othania, fordi aktiemarkedet er følsomt og kræver tid og opmærksomhed, som jeg ikke kan lægge til dagligt. Ved at investere hos Othania sikrer jeg, at der er kompetente folk, der kan drive min investering for mig og sikre, at der ved aktienedgange bliver investeret i lavrisikoaktier eller statsobligationer. På samme måde ved jeg, at der i aktieopture er afkast at hente, da Othanias algoritme flytter investeringerne over i aktier/foreninger med lidt højere risiko. Den formue jeg havde til rådighed til at investere for, er jeg meget glad for at kunne placere hos Othania, netop fordi jeg er tryg ved deres investeringsstrategi, og det passer perfekt til mine behov.
|

Danni - Group CFO , Miinto

Som kunde i Othania siden 2018 har jeg opbygget en stor tillid til brødrene Larsen. Dette skyldes både Christian og Vincent som fagpersoner, såvel som Othanias investeringsstrategi. Omkostningsstrukturen er attraktiv – og med et højt afkast og begrænset risiko, så fungerer Othania som et godt supplement til mine andre aktive investeringer.

|

Partner og Advokat, Advokathus (Jylland)

Christian og Vincent er to kompetente og serviceminded brødre. De er dygtige inden for branchen og har en spændende selvudviklet investeringsmodel. Jeg er imponeret over vores afkast fra Othania, der konsekvent outperformer konkurrenterne. De har evnen til at skabe både gode afkast, såvel som små negative udsving, hvorfor risikospredningen og diversifikationen har et fremragende niveau. Alt i alt har jeg høj tillid til Othania, deres setup og investeringsfonde.