FINANS: Sådan kan du skabe en mere stabil portefølje – mens kurserne på aktier og obligationer falder

september 27, 2022

Sådan kan du skabe en mere stabil portefølje – mens kurserne på aktier og obligationer falder

Sådan indleder Finans.dk en artikel – der bl.a. sætter fokus på Othania Stabil Investerings investeringsstrategi og hvordan den har skabt positive afkast i et meget svært investeringsår.

I Othania synes vi, at det vigtigt at sprede sine investeringer og positionere sig bredt på flere aktivklasser –der tilsammen yder beskyttelse, giver mulighed for et positivt afkast og kan bevare købekraften under høj inflation. Som vores investeringsdirektør Vincent udtaler:

“Renterne på obligationer er blevet mere attraktive efter rentestigningerne i 2022. Men deres afkast er lavere end inflationen. Så hvis man kun investerer i aktier og obligationer, vil afkastet blive spist af den høje inflation, men det er vigtigt, at investorerne har en eller anden form for sikker havn i mere stabile investeringer”

Derfor har Othania lavet en ny fond, Othania Stabil Investering og her placeres 20 pct. i aktier, 20 pct. i globale obligationer med høj kreditværdighed, 20 pct. i guld eller sølv, 20 pct. i CTA-strategier, som følger trends i markedet, og 20 pct. i lang volatilitet, som giver afkast, når der er store udsving på aktiemarkederne.

Du kan læse artiklen her.