Christian og Vincent gæstede Millionærklubben onsdag d. 14 sep.

september 14, 2022

Christian og Vincent var her til morgen i Millionærklubben på Euroinvestor, med Sara Sjølin og Michael Friis.

Det blev til en god snak om Othania og vores TIGER-model, og hvorledes at den fungerer i forhold til den uro, der er på markederne i øjeblikket.

Vi drøftede også de nuværende markedsforhold, med stigende renter og inflation samt faldende aktier – og hvordan man kan lave en bedre og mere robust portefølje som investor. 

Vi talte om Othania’s All Weather-portefølje Othania Stabil Investering, både ift. hvilke aktivklasser og investeringer der indgår og hvorledes at den har leveret et stabilt og positivt afkast igennem et svært år – og at den vil være et rigtig godt supplement til investorerne fremadrettet. Du kan læse mere her.

Vi drøftede også Othania Globale Aktier, der veksler mellem offensive og defensive aktier ud fra TIGER-signalet. Selvom det er en aktiefond, har den leveret positive afkast i år, da vores defensive aktiesektorer har performet godt og givet vores investorer beskyttelse og gode afkast. Du kan læse mere her.

Vi fik også vendt, hvad man aktuelt kan gøre som investor for at for beskytte sine investeringer, og samtidig have aktivklasser, der kan give afkast i det marked vi befinder os i for 2022 og 2023. 

Du kan genhøre podcasten her eller på en af de andre platforme, hvor du normalt hører podcast.