Fælles interesser? Vi har hånden på kogepladen

januar 6, 2023

Fælles interesser? Vi har hånden på kogepladen

⚜ I et hvert kundeforhold er det essentielt, at der er sammenfaldende interesser. Virksomheden skal have de samme mål og interesser som kunden. Men hvordan sikrer man egentlig det og hvad ligger der i det?

Inden for investering, bruges begrebet ”Hånden på kogepladen” ofte til at signalere dette forhold. Altså at man har noget på spild og er villig til at løbe den samme risiko som ens kunder. Men hvordan sikrer man egentlig det og hvad ligger der i det?

I Othania forvalter vi formuer, store som små, for private og virksomheder. Midler som er tjent igennem hårdt arbejde, hvilket vi har enorm stor respekt for. Dette synes vi er naturligt at vise respekt for igennem hele kundeforholdet.

En af måderne at vise dette er, ved at vi investerer i vores egne fonde på lige fod med vores kunder/investorer. Ja det kan næsten virke komisk, at dette ikke er et lovkrav, men det er noget vi opfatter som en selvfølge, da vi naturligvis tror 100% på strategierne samt ønsker 100% tillid og sammenfaldende interesse med vores investorer i vores fonde.

Vi deler dermed strategien, risikoen og betaler de samme omkostninger som kunderne.

Dette synes vi bør være en selvfølge.