VM Håndbold og Investeringer – Ligheder?

januar 13, 2023

VM Håndbold og Investeringer – Ligheder?

Danmark tager i aften d. 13/1-23 hul på VM Håndbold 2023 for herrer, når Danmark tørner sammen med Belgien i Malmø Arena.

Danmark er dobbelte forsvarende verdensmestre, men alligevel bliver det spændende om Danmark har gjort det nødvendige forarbejde forud for kampen.

Håndbold og investering

Håndbold og investering har mange ligheder og fællestræk. For Danmarks trup, såvel som din egen portefølje, er der til VM ingen lette kampe. Samlet set kræver et godt resultat derfor flere ting:

⚜ Grundig forberedelse og træning

⚜ Den rigtige Gameplan

⚜ God eksekvering og evaluering

Grundig forberedelse og træning

For Danmark såvel som din egen portefølje, er en grundig forberedelse og analyse vigtig. Dvs. hvilke spillere er i form og passer ind i truppen? Hvilke forhold skal de præstere under og er de klar til det? Dvs. en grundig analyse er vigtig også forud for gennemførelse af dine investeringer – hvilket marked er vi i og hvad er din horisont og risikoniveau.

Den rigtige Gameplan

Dernæst kræves den rigtige Gameplan. Dvs. har Nikolaj Jacobsen fået sat det rigtige hold og lagt en god strategi for kampen og turneringen som helhed?

For dine investeringer gælder det samme, at det gælder om at have en god strategi og forholde sig til hvilke aktivklasser, der skal med i porteføljen og under hvilke forhold. Som i håndbold nytter det ikke, kun at have Mikkel Hansen på banen, der er også brug for et godt forsvar og den rigtige målvogter til at skabe balance og forsvare uventede angreb. Det samme gælder investeringer – har du den rigtige balance mellem offensive og defensive fonde/selskaber.

God eksekvering og evaluering

I aftenens kamp mod Belgien, kræves desuden en god eksekvering og evaluering af strategien i løbet af kampen. Går det som planlagt eller er der brug for justeringer fra Nikolaj Jacobsen?

I håndbold som med dine investeringer, er det vigtigt at kunne holde sig til strategien, hvor man har taget højde for modstanden – men også være klar til at kunne lave justeringer i porteføljen, hvis strategien ikke virker efter passende evalueringstid.

Kontakt Othania, hvis du er interesseret i en uforpligtende snak om hvorledes at vi kan hjælpe dig.