Guide: Opsparing og investering for dit barn via frikort

juni 23, 2023

Hvordan kommer jeg i gang med opsparingen til mit barn?

Det spørgsmål har vi fået en del gange siden vi fortalte om at vi havde startet opsparing op til vores børn. Derfor har vi udarbejdet en guide til, hvordan man kan komme godt i gang 😊

Der er mange ting man skal tage sig af som nye forældre, hvorfor en opsparing og investering til barnet nemt kan komme i baggrunden. Men jo tidligere man kan starte op desto bedre – da man kan udnytte rentes-rente-effekten (verdens 8. vidunder ifølge Einstein 😉), der har en stor betydning for hvor meget man kan nå at spare op til barnet.

Man har flere muligheder både som forældre, bedsteforældre mv.

Men hvis man gerne vil have friere rammer ift. hvad man kan investere i og hvor meget man kan overføre hvert år til barnet, så vil et frit/åbent depot være godt – og hertil kan man med fordel aktivere barnets frikort.

Det kan dog være uoverskueligt at komme i gang – og i @Othania vil vi gerne hjælpe forældre og familie med at komme tidligt i gang, så derfor har vi lavet en simpel guide, der fører Dig igennem de nødvendige step med at oprette en opsparing til barnet.

Læse mere i guiden her: Othania Guide – Opsparing og investering for dit barn via frikort

Et depot og opsparing kan oprettes i din normale bank eller på Nordnet eller Saxo Bank, alt efter hvad der passer dig. Hvis du aktiverer frikortet for dit barn, og gerne vil investere med ved Othania – så kan du med fordel anvende de to følgende fonde til opsparingen:

Othania Stabil Investering (DK0061801164)

Othania Allokering VERDEN (DK0061112034)

Kontakt os endelig, såfremt at du har brug hjælp i processen, så hjælper vi meget gerne – kontakt os her.