Othania Bæredygtig Makro – direkte ind som nr.1

september 13, 2021

Othania Bæredygtig Makro A/S kunne for nylig fejre sin 1-års fødselsdag.

Fonden er strøget direkte ind som nr. 1 ud af 270 europæiske fonde i kategorien: Balanceret EUR Moderat Risiko Global – som er Morningstars kategori for fonde med Middel risiko.

Othania Bæredygtig Makro A/S har på de første 12 måneder leveret et afkast på 25,8% – hvilket er dobbelt så højt som den gennemsnitlige fond i kategorien.

”De seneste 11 måneder i træk har fonden leveret positivt afkast – hvilket er usædvanligt – men kombinationen af vores overvægt i aktier (via TIGER modellen) samt overvægt i alternativer i stedet for obligationer er baggrunden for det høje positive og relative flotte afkast” udtaler Vincent Dilling-Larsen

Derudover har vi oplevet en meget stor interesse fra nye medinvestorer i fonden.

”Vi regner med, at den fordobler igen inden året er gået. Den er allerede vokset med 150 pct. i år. Vi regner med at det vil være vores største fond om 3-5 år. Folk søger mod blandede balancerede fonde, og så har vi en gennemsigtig og overskuelig prisstruktur. Du får aktiv forvaltning til passiv forvaltnings pris” siger direktør i Othania Christian Mørup Larsen.

Othania Bæredygtig Makro A/S udmærker sig ved:

– Fast management fee på 4.000 kr. uanset investeringsbeløb (min. investering +750.000 kr.)

– Dobbelt så højt afkast som Morningstar-kategorien på 12 måneder

– 60% bedre Sharpe Ratio (afkast justeret for risiko) end sin Morningstar kategori

Du kan følge vores afkast på Morningstar her: https://www.morningstar.dk/dk/funds/snapshot/snapshot.aspx?id=F000015OMY