Othania tager topplacering i Sverige

april 28, 2022

I går aftes blev den prestigefyldte Nordic Hedge Award 2021 afholdt i Sveriges hovedstad, Stockholm, hvor Othania Etisk Formuevækst var nomineret.

Othania vandt bronze og fik en flot 3. plads i kategorien ”Best Nordic Multi-Strategy Hedge Fund 2021”. Christian Mørup-Larsen og Alexander Bruun er her til morgen kommet hjem med det flotte trofæ til kontoret.

Denne anerkendelse betyder rigtig meget for os – da alle de nordiske hedgefonde er repræsenteret og bliver evalueret både på evnen til at skabe gode afkast, men også med respekt for den risiko man har påtaget sig for at opnå det afkast.

Award’en er baseret på en kvantitativ analyse af totalt og relativt afkast i 2021, langsigtet Sharpe Ratio, absolut og risikojusteret afkast som kombineres med kvalitativ score fra en jury.

”Det er fantastisk at Othania Etisk Formuevækst opnår en topplacering blandt så mange dygtige forvaltere. Det gør mig særlig stolt, at vi har et produkt der er i både den nordiske og europæiske top i kategorien, og som samtidig er tilgængeligt for alle investorer i Danmark” udtaler vores direktør Christian Mørup-Larsen, og fortsætter ”det er en anerkendelse af vores TIGER-model og modeldrevne investeringstilgang, som anvendes både i Othania Etisk Formuevækst og Othania Invest, og dens evne til at levere afkast helt i toppen samt god beskyttelse i urolige tider. 2021 var et rigtig godt år for Othania Etisk Formuevækst, hvor vi leverede et absolut afkast på 27,9% i 2021 og en langsigtet Sharpe Ratio på 1,35.”

Vi er meget stolte og ydmyge over denne anerkendelse – og vi vil gerne takke både HedgeNordic og i særdeleshed alle vores mange gode investorer, der tror på os og viser os deres tillid.

Vi ser frem til at fortsætte det gode arbejde og arbejde stenhårdt for at ”betale” tilbage med gode absolutte og risikojusterede afkast.

Du kan læse mere om Othania Etisk Formuevækst her.

HedgeNordic har skrevet en artikel om Award’en og vinderne, som du kan læse her.